http://enallaktikidrasi.com/2014/02/elaiolado-me-piperoriza-ginger-enas-syndyasmos-makrozoias/
Διαδικασία συνταγήςΒάζουμε σε μπουκάλι ή βαζάκι το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Φυλάμε το μπουκάλι σε σκιερό και δροσερό μέρος για 15-20 ημέρες.Έπειτα, είναι έτοιμο για...
Sent using SimpiRSS Free
Διαδικασία συνταγήςΒάζουμε σε μπουκάλι ή βαζάκι το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Φυλάμε το μπουκάλι σε σκιερό και δροσερό μέρος για 15-20 ημέρες.Έπειτα, είναι έτοιμο για...
Sent using SimpiRSS Free
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου